Spring til indhold
Forside » Tøj til konfirmand 2020

Tøj til konfirmand 2020

Der er traditionelt tøj til konfirmation og så er der enkelt stilet tøj, der senere kan bruges til tøj til galla, tøj til familiefest eller en eksamen. For det er i en masse sammenhænge vigtigt at gøre noget ud af sig selv. Alt er et spørgsmål om smag og stil. Her er inspiration til dit valg.

I gamle dage var konfirmandtøj enhver drengs mareridt og enhver piges drøm. Der skulle de rigtigt stadses ud. Der blev lagt mange timer i at se så pæn, yndig og renskuret som muligt. I dag er der sket flere ting. Drenge går mere op i tøj og stil – og ja konfirmationstøj har ændret sig noget.

Konfirmationstøj til piger

Er du klar til at blive konfirmeret – er du – konfirmand 2020? Så er det tøjet du skal gøre noget ud af for nogen har aflyst festen. Den er blevet til en mindre familiebegivenhed. Så det er om at bruge tiden på nettet til andet end Netflix, Instagram og snapchat. Der er nemlig masser af særligt gode tilbud – både nu og sikkert især til efteråret. Vi guider dig til de bedste steder på nettet til at finde smukke kjoler til en god pris. For det er en skøn fornemmelse at være særlig flot på sin store dag. Vi ser på kjoler fra Lewis, Cost:bart, Lmtd, Pieces, only og meget andet Det er vigtigt for os at henvise til tøj der kan bruges bagefter. Så for du meget mere tøj for pengene

Konfirmation 2020

Men det er ikke nok med en stilet sommerkjole til konfirmation. Du skal jo være klædt på fra inderst til yderst. Derfor er det godt at gå til hjemmesider, der tilbyder det hele. DU kan også gå på pinterest og finde super god og gratis inspiration. Du kan se på jakke og en lille bolero, kombinere det med en stilet enkel striktrøje. En jakke i denim er også cool. Så kan du kombinere det med sneakers og spice det op med sæsonens mode. Eller også der de klassiske kjoler.

Her kan du se meget mere:

God fornøjelse med dit konfirmationstøjsinkøb.