Spring til indhold
Forside » Tag din hund med til festen

Tag din hund med til festen

Måske elsker du din hund overalt på jorden men må erkende, at opdragelsen af din hund kunne have været bedre, og lader derfor ofte din hund blive hjemme, når du skal til fest. Sommetider må vi endda helt aflyse vores arrangementer fordi, vi ikke kan tillade os at lade vores hunde blive hjemme i al for lang tid ad gangen alene. Men hvis du kunne vælger at tage din hund med til festen, ville du så ikke gøre det? Måske bør du overveje at begynde at træne din hund, sådan at du med god samvittighed kan tage din hund med til næste fest.  

Kan en gammel hund lære nye tricks? 

Måske har du hørt ordsproget om, at man ikke at lære en gammel hund nye tricks, men trods sin bogstavelige forstand, er dette dog ikke altid sandheden. Du kan sagtens afvende din hund med at gø eller hoppe op af andre menneskers fine tøj, hvis du bærer dig ad med den rette træning, og ikke mindst, det rette udstyr.  

Et fjernstyret belønningssystem 

Med Treat & Train Dog Trainer kan du træne din hund, selv på afstand. Treat & Train Dog Trainer er nemlig et fjernstyret belønningssystem, som kan give din hund en mere positiv adfærd. Måske har du haft en tendens til at benytte dig af ros og skældum, når det kommer til træningen af din hund, men man har faktisk fundet ud af, at det skaber langt bedre resultater at belønne sin hund f.eks. ved brug af godbidder for at øge dens gode opførelse.  

Det kan hurtigt gå hen og blive en kedelig oplevelse, hvis folk tager en uopdragen hund med til en fest, men hvis hunden opfører sig ordentligt og roligt, kan hunden også skabe en masse glæde. Fest eller ej er det både godt for dig og din hund at påbegynde hundetræning.