Spring til indhold
Forside » Flotte lamper til konfirmationen

Flotte lamper til konfirmationen

Hvis man gerne vil kunne se godt ud, kræver det ofte at der er noget lys. Øjnene ser nemlig ikke så godt i mørke. Mørke det er trods alt noget vi har i næsten halvdelen af vores liv. Det er ikke altid, man har lyst til at sove, bare fordi det er blevet mørkt. Så er vi heldige, at lampen er blevet opfundet. Der findes både lampe til stuen og til udendørskonfirmationsfesten i haven.

Udendørslamper er ret smarte at have. Så kan man slippe for at vælte og slå sig på riven eller noget andet rod i haven, når man kommer hjem i mørket. Det er især en god ide at få installeret op til vinterperioden. Der findes en lang række udendørs med forskellige funktioner. På den måde kan man vælge lige den lampe, som passer bedst til ens behov.

Find din yndlings-udendørslampe

Der er en lampe til enhver type. Solcelle-lampen er perfekt til den miljøbevidste lampeelsker. Er man vild med ting, der ikke kræver det helt store arbejde, kan man vælge en udendørslampe med en sensor. Skal man holde fest i haven, kan det også være flot at sætte nogle udendørslamper op. Man kan eventuelt vælge nogle festlige og farverige af slagsen.

Flotte lamper indenfor

Er man lidt mere interesseret i fede lamper indendørs, skal man måske se nærmere på en sakselampe. Den er både stilfuld og meget praktisk. Lyset indendørs er ikke helt ligegyldigt. Der skal ikke være for skarpt lys, men heller ikke for svagt. Det skal passe til rummet. Der er en lang række fordele ved sakselampen.

Lampen sidder på en sakselignende holder. På den måde kan lampen let reguleres og flyttes rundt på. Den kan være oplagt som en sengelampe, som let kan tilpasses, hvis der skal læses i sengen. De fleste sakselamper er lavet i træ. Det er ikke helt dumt, da træ virkelig trender i indretningen.