Zinzino pyramidespil eller lovligt direkte salg – læs mere inden du skriver under på noget.

Network marketing – galt eller genialt?

Er du blevet præsenteret for Zinzino? Lyder det for godt til at være sandt, du tænker måske er Zinzino pyramidespil?

Der er mange måde at markedsføre sine varer på, og der er forskel på hvor effektive de alle sammen er.
Mange firmaer har hele afdelinger der ikke laver andet end at finde ud af hvordan man på den bedste måde får alle i hele verden til at være klar over hvorfor det produkt lige netop det firma man arbejder for er det bedste i hele verden.
Det er ikke nogen nem opgave man er ude på hvis man sidder i sådan en afdeling, og der er som sagt mange måder at gøre på, og der er ligeså mange meninger om hvordan man gør det bedst, som der er folk der ved noget om det.
Det er heller ikke altid noget der bare lige er et enkelt svar på, for det kan være det skal gøres på en anden måde, afhængig af hvilken gruppe man gerne vil nå med reklamerne.

Dette er en af de helt store discipliner når det kommer til at skulle reklamere for noget: Kend din målgruppe. En målgruppe er den gruppe mennesker du gerne vil nå ud til, og denne gruppe er meget forskellig fra produkt til produkt, så det er noget man skal finde ud af i den enkelte situation.
Det er for eksempel ikke sikkert at du skal forsøge at sælge en rollator med en reklame der er fyldt med slotte unge mennesker der kører rundt i en hurtig bil, og med masser af larm. Målgruppen for en rollator er jo en helt anden, nemlig gamle mennesker.

De vil nok hellere have en reklame der er stille og rolig, og hvor de, klart og tydeligt, bliver forklaret, hvorfor denne rollator er meget bedre en den konkurrenten gerne vil sælge dig. Forskellen på hvordan reklamen skal bygges op kan altså være enorm fra målgruppe til målgruppe, og man kan lave en meget mere specifik målgruppe, end hvad der er nævnt i dette eksempel.

Kan man ikke gøre det mere direkte?

Jo, det kan man godt, og det er der også nogen der gør. En måde man kan gøre det på, er ved at have en mere direkte kontakt med kunden, og det er der nogle firmaer der virkelig har fået til at fungere godt. Direkte salg fra firma til kunde er der for eksempel mange firmaer der er begyndt at bruge, og dette giver især mening når man kombinerer det med internettet, for så er der heller ikke behov for at firmaet skal have underafdelinger rundt over det hele. Satser man på direkte salg over nettet, kan man nemlig køre det hele fra et centralt sted, og så sende ud derfra.

For eksempel kan det være at du gerne vil købe en pumpe, og så har man i mange år været nødt til at gå ned til en isenkræmmer, der har købt det af en distributør, som så igen har købt det af producenten. Alle disse led skal gerne tjene nogle penge så det hele kan komme til at løbe rundt, og det koster penge for dig som kunde, for det betyder nemlig at varen bliver dyrere i sidste ende.

Network marketing

bøgerNetwork marketing er en måde at fortælle sine potentielle kunder om et produkt på, der er lidt anderledes end alle de andre. Et firma kan simpelthen ansætte enkeltpersoner til at reklamere for deres produkter og på den måde få spredt ordet om det produkt de gerne vil sælge. Det kan være at der er en husmor der er blevet hyret til at sælge skåle for et firma, og så inviterer hun alle veninderne på besøg, hvor hun så kan fortælle dem om denne nye, og helt fantastiske skål hun har fået.

 

Zinzino Pyramidespil:

Der er ingen tvivl o at Zinzino er et 100% lovligt direkte salgs firma, du kan se en liste over lovlige firmaer i danmark hos Direkte salgs forening (DISAFO). Man bliver ikke børsnoteret på NASDAQ uden at blive kontrolleret fra kælder til kvist, man får ikke Børsens gazellepris med mindre man har rent mel i posen og betaler en hulens masse moms og skat i Danmark. I 2012 blev det på europæisk plan vedtaget at virksomheder der benytter sig af direkte salg skal minimum 50% af omsætningen komme fra kunder, og kunder defineres som folk der ikke har mulighed for at tjene penge på at formidle produktet. Med ca. 70% af Zinzino’s omsætning fra kunder lever de mere end rigeligt op til dette.

Related posts