Iphone 6s pris og Iphone 6s 16 GB


Iphone 6s er den nye smartphone på stammen af Iphone, og mange ting er forbedret på denne i forhold til de forrige Iphone. En af de vigtigste forbedringer er den processor der er kommet i den nye smartphone, og det er den helt nye A9 processor der er kommet i den. Her får man en 64-bit processor som yder godt når man skal kører spil eller andre ting på den som kræver lidt ekstra. Denne form for processor sås engang kun i stationære computere, men nu er de kommet til smartphones også, og det er godt for forbrugerne. Denne processor yder op til 70 procent bedre CPU, og op til 90 procent bedre GPU, hvilket gør ens spil rigtig gode. Derudover er designet også blevet forbedret i forhold til de seneste Iphones, men det er ikke lige til at se med det blotte øje, og man skal derfor kigge lidt ekstra efter for at se denne forbedring. Her bruges der en aluminium legering som man også bruger på rumfartøj, hvilket gør den mere stabil og mere holdbar. Iphone 6s fås i fire forskellige farver, nemlig i space grey, sølv, guld og i rosaguld.

Iphone 6s pris

Da Iphone 6s stadig er forholdsvis ny ligger prisen højt for denne, og det skal man være opmærksom på, men sådan er det med alle nye smartphones, og derfor kommer det ikke som noget overraskelse. Vil man købe en Iphone 6s uden abonnement skal man op med mange penge, de billigste ligger fra cirka 5200 kr. og så helt op til 7400 kr. Med andre ord, det kan betale sig at undersøge markedet for priser inden man vælger at købe en Iphone 6s, da der kan spares mange penge op den. Derudover kan man også købe den med abonnement, og her er det meget forskelligt fra mobilselskab til mobilselskab hvor meget de tager for den. Det samlede beløb ligger i omegnen af 5500 kr., og her kan man som regel vælge at betale et vidst beløb for den her og nu, og så betale resten af over et antal måneder. Derfor er det muligt for stort set alle at købe en Iphone 6s, da man selv vælger hvor stor en udbetaling man vil lave her og nu, og hvor meget man så skal betale af over de næste mange måneder. Der er mange mobilselskaber på markedet, og man skal altid undersøge dem alle for at finde den billigste pris, nogle gange kan man få den billigere hos et andet mobilselskab end det man har i dag.

Iphone 6s 16 GB

Iphone 6s 16 GB er den mest gængse af størrelserne på en Iphone, hvilket hænger sammen med at det også er den billigste af de tre størrelser der er. De andre størrelser er 64 GB og 128 GB, hvilket er rigtig mange GB på en smartphone, og for de fleste er det slet ikke nødvendigt. Alle tre kommer med en 4,7 tommer retina HD-skærm, hvilket er en mellem smartphone, men er man til en lidt større skærm så kan man købe Iphone 6s plus, som kommer med en 5,5 tommer retina HD-skærm. Iphone 6s 16 GB kommer med fingeraftrykslæser til når man skal låse sin smartphone op, hvilket skulle gøre det hurtigere og nemmere at låse den op. Det er muligt at have kodet flere fingeraftryk ind, og derfor kan flere låse den op. Derudover kommer Iphone 6s også med iOS 9 som er det nye styresystem, og dette fungerer godt på alle Iphones. Til Iphone 6s findes der et hav af tilbehør, og er man til det, så er det med at undersøge internettet for disse ting.

Related posts