Fitness bold, vitaminer, Yoga og en travl hverdag.

Vi kender alle det, at have en travl hverdag.

Men hvad har en Fitness Bold, vitaminer og Yoga med det at gøre?
Det fleste af os kender udtrykket “Work Smarter not Harder”. De færreste har dog tænkt over, at det ikke kun er i forbindelse med arbejdsopgaven. Vidste du f.eks. at, hvis du sidder på en fitness bold, er det som at lave Core træning hele dagen?

Det er logisk, så snart vi høre det. Men rigtig mange bruger ikke tiden, til at lave et godt setup for dem selv. De sætter sig blot på den stol, som er til rådighed. Nogle mennesker justerer ikke engang højden.
Tænkt hvis du, brugte 2 minutter på at få pustet en siddebold op. Du kunne sidde på flere timer om dagen, hver dag. I stedet for at sidde dårligt, hver dag, hele dagen. Læs helt til bunden, der er en rød tråd i denne artikel.

Vitaminer ??

Hvad har vitaminer, med den travle hverdag at gøre?. Simpelt, vi spiser alle sammen mad, fordi vores krop har brug for næring. Ordet “Næring” kan dog ikke bruges om det meste af den “føde” vi indtager.
Vores krop har ikke kun brug for næring. Den har brug for den rigtige næring for at kunne fungerer og performe optimalt. Da vi ikke kan få det gennem vores normale kost, er vi nød til at tage kosttilskud. Vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer som Zinzino Balance olie Omega 3, antioxidanter osv. listen er meget lang.

Heldigvis kan du nøjes med at sætte dig ind i det en gang. Derefter er det blot, at holde den gode vane. Du holder jo en vane under alle omstændigheder, så hvorfor ikke vælge en god. I dag kan du endda, få de bedste Zinzino kosttilskud pr abonnement. Så bliver det automatisk sendt til dig, når du er ved at løbe tør.

Yoga er der ikke tid til.

Reelt set er der ikke tid til at lade være, med at lave motion. Nogle vælger at bruge 12-15 minutter om dagen på at lave De 5 Tibetanere. Men andre går en tur, løber eller træner på diverse hold. Fælles for dem alle er, at hvis du får hjælp, kan du målrette din træning og få bedre resultater.
Så hvis du laver Yoga, så få dig en Yoga Coach. En der kan hjælpe dig med, at få det optimale ud af din træning.

Den røde tråd!

Du har sikkert allerede set den. Det handler om optimering. Så du får mest muligt ud af den tid, du allerede bruger. Det er også derfor, at de fleste mountain bike ryttere, laver en stor fejl. De vil alle sammen have den letteste cykel, selv om det ville være bedre træning, hvis den var tung. De forsøger allesammen, at få cyklen til at veje et par gram mindre. Men det er jo både dem selv om cyklen, de skal transportere gennem skoven. Ville det ikke være på sin plads, først at smide alle deres overflødige kilo?

Related posts