Du kan blive hvad du vil!

Mulighederne er uendelige!

Den verden vi lever i, kan alle forfølge deres drømme. Viden er tilgængelig, via et par tryk på tasterne.
Det er underordnet, om du vil være håndlæser eller sælge kaninveste, ved hjælp af din webshop.
Du kan endda, uden det store besvær, skifte retning midt i vadestedet.
Men, at du har alle muligheder til rådighed, betyder ikke, at du nødvendigvis får succes med dit foretagende. Det kræver nemlig mere, end bare lysten, du skal også arbejde for sagen.

Hvad skal der egentlig til?

De fleste har en romantiseret drøm, om hvordan deres liv ville være, hvis de var selvstændige.
Det er klart, for i vores drømmefase, tænker vi ikke på regnskab, moms og skat. Vi tager ikke højde for, leverandører, medarbejdere og markedsmætning.
For 10 til 15 år siden, var en af de mest benyttede gaver, fra en mand til sin hustru, når de havde fået deres første barn, en webshop med børnetøj. Det var jo perfekt, hun elskede jo, at købe tøj til den lille. Hun gjorde også sit for at sælge det videre på dba. Men der er stor forskel på, at elske at shoppe og have en webshop. Barnet bliver ældre og nu er babytøj ligegyldigt i den familie.
Desuden var der pludselig, en masse webshops der ville sælge babytøj. Det betød, at det var svært at blive fundet for den nye webshop ejer.

Hvad er det du virkelig ønsker?

Hvis du går med drømmen, om at blive selvstændig, hvad er det så du vil have ud af det?
Er det mere frihed, en højere løn eller findes der ikke et job, hvor du kan udfolde din passion?
Når først du har gjort op med dig selv, hvad du vil have, kan du ligge en plan får at nå der til.
Vil du have den ultimative frihed, hvor du hverken har medarbejdere eller skal sende fysiske varer til folk. Stå et bestemt sted X antal timer om ugen, eller være fysisk til stede. Så skal du nok opfinde/lave et digitalt produkt, en ebog eller en App. Hvis du gerne vil møde folk, men ikke vil stå for logistik, regnskab, medarbejdere så er det en god ide, at blive partner i en virksomhed som f.eks. Zinzino.

Zinzino er en svensk virksomhed, der beskæftiger sig med sundhed. De står for alt det kedelige, mens du kan fokuserer på, at bygge din forretning, din frihed og fremtid.

Related posts